Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

22.12.2011 * Nova Cinema * 22,05 * dráma - ALI

"... Naprosto úžasné. Životopisné drama jak má být. Žádné přehnané zabíhání do detailů, ale soudržnost hlavní, nosné větve filmu vás přinutí sledovat ALIHO se zatajeným dechem. Chvíle v ringu jsou nezapomenutelnou ukázkou mistrovského řemesla a emotivní momenty jsou zvládnuté s toutéž bravůrou. Will Smith podává životní výkon a jeho ztvárnění Muhammada Aliho je více než přesvědčivé, on chvílemi skutečně BYL Muhammad Ali. Michael Mann opět natočil vynikající snímek a poprvé se u něj objevuje dnes tolik diskutabilní, digitální kamera. Důležité je však to, co s tou kamerou dělá. A to co ní dělá je naprosto úchvatné. Opět nechybí nosná myšlenka, která prostupuje, každým z Mannových filmů. Tentokrát to byl boj člověka proti systému. Boj Muhammada Aliho proti všem co nechápali jednu jedinou věc: To, že byl nejlepší. ..." 3DD!3 na ČSFD

Režisér Michael Mann (Collateral, Insider: Muž, který věděl příliš mnoho) natočil strhující film o jedinečném muži. WILL SMITH (Muži v černém, Já, robot, Hitch), nominovaný za svůj výkon na Oscara, vás provede životním příběhem zbožňovaného a zatracovaného, ale rozhodně i nejkontroverznějšího sportovce všech dob. Muhammad Ali sportovní legenda 20. století. Boxer, který byl nejlepší a věděl o tom. (oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat