Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.3.2015 - ČT2 - 22,25 - 8. MÍĽA


8. MÍĽA
(2002)
ČT2 - 22,25


RÉŽIA: Curtis Hanson
PREDLOHA: -
SCENÁR: Scott Silver
HUDBA: -
HRAJÚ: Eminem, Kim Basinger, Mekhi Phifer, Brittany Murphy, Evan Jones, Omar Benson Miller, De'Angelo Wilson

Film 8 Mile nie je autobiografickým príbehom, ale je ním voľne inšpirovaný a na hlbšej väzbe s rapovým spevákom Eminemom mu dodáva aj fakt, že v ňom Eminem, až s prekvapivou bravúrou stelesnil hlavného hrdinu Jimmiho. Zachytáva len kratučký úsek v živote dospievajúceho chlapca, bojujúceho o víťazstvo v rapovej súťaži. Je situovaný do Detroitu, kde Eminem skutočne žil, do bezútešnej štvrte chudobných karavanov a schátralých domov, ktorú od bielej časti oddeľuje rovná, nekonečne dlhá ulica s názvom 8 Mile.

"...Skvelý film, skvelý eminem, skvelý freestyle, skvelý príbeh, skvelá hudba...." tikend na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

AMC * 22,55 * dráma NETWORK
FILM EUROPE * 23,35 * dráma PIANISTKA
FILMBOX HD * 23,45 * dráma NEVIDITEĽNÁ

Streda ... mnohými prídomkami označovaný deň. Ale dnes je to viac ako iné, takzvaná futbalová streda a tak sa veľká konkurencia filmovej kvality v ponuke nekoná ... Zaujať by hádam mohla hudobná dráma o bielom raperovi. No a kto by mohol byť lepším protagonistom ako biely raper Eminem. Tak teraz máte možnosť zistiť, či Eminem je lepší herec, alebo spevák ... )Yo... Yo ....


Krásny večer!


pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat