Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

5.3.2015 - PRIMA COOL - 22,00 - PREPADOVKA


PREPADOVKA
(2011)
PRIMA COOL - 22,00

RÉŽIA: Gareth Evans
PREDLOHA: -
SCENÁR: Gareth Evans
HUDBA: James Newton Howard
HRAJÚ: Iko Uwais, Joe Taslim, Doni Alamsyah, Yayan Ruhian

Opustený bytový dom, ležiaci na území indonézskej Jakarty, slúži najnebezpečnejším zabijakom a gangstrom ako skrýša pred zákonom. V najväčšom utajení sa elitný tím SWAT jednotky rozhodne zaútočiť na úkryt a zatknúť drogového dílera, ktorý riadi celé podsvetie v meste. Keď však dôjde k prvému stretu so zločincami a utajenie je prezradené, zostáva tím uväznený na šiestom poschodí budovy. Bez akejkoľvek pomoci zvonka sa bude musieť prebiť cez najhorších kriminálnikov v štáte, aby si jeho príslušníci zachránili svoje životy.

"...Adrenalinová pecka, která hormony provětrá jak nic jinýho. Přímočarej agresivní náhul, jenž šikovně leze po videoherních levelech nahoru, střídá prostředí i bojové techniky, a vrcholí neortodoxní bitkou na hranici fyzických možností (ale divákových!). Lahůdka přesycená živelností, žánrový absolutno....." Cival na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

FILMBOX HD * 21,50 * komédia HORŠIE TO UŽ NEBUDE
CINEMAX * 21,50 * thriller KING KONG
UNIVERSAL * 22,20 * dráma ČIERNA KRV

Indonézska filmová produkcia v našich končinách nie je až taká známa, ako hongkongská alebo kórejská. O to viac prekvapí nadupaná akcia počas 100 minút stopáže tohoto filmu. Špeciálne policajné komando má za úlohu preniknúť do prísne stráženého činžiaku na predmestí Jakarty a zajať šéfa gangu, ktorý obýva horné poschodie. Komando je však skoro prezradené a z domového telefónu sa ozve lakonický šéfov rozkaz: Kto z nájomníkov pomôže zabiť policajta, bude už navždy bývať zadarmo. ... No kto by odolal takejto ponuke ?

Z alternatívnej ponuky stojí za to pozrieť si Daniela Day-Lewisa v dráma Paula Thomasa Andersona ČIERNA KRV o ťažkom boji o ropné náleziská v Kalifornii na začiatku 20. storočia.

Krásny večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat