Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.8.2017 * ČT art * 21,40 * Pred polnocou

ČT art - 21,40


Réžia: Richard Linklater
Predloha: -
Scenár: Julie Delpy, Ethan Hawke, Richard Linklater
Hudba : Graham Reynolds
Hrajú: Julie Delpy, Ethan Hawke, Athina Rachel Tsangari, Panos Koronis


Pred polnocou je americká romantická dráma, pokračovanie filmov Pred úsvitom (1995) a Pred súmrakom (2004). Réžie sa ujal, ako pri predošlých filmoch, Richard Linklater, ktorý pri scenári spolupracoval s predstaviteľmi dvoch hlavných rolí, Ethanom Hawkeom a Julie Delpy. Deväť rokov po udalostiach zobrazených v predchádzajúcom filme žijú Jesse (Ethan Hawke) a Celine (Julie Delpy) v Paríži ako rodičia dvojčiat, ktoré počali, keď sa dali dohromady. Jesse sa zároveň snaží udržať vzťah so svojím dospievajúcim synom Hankom (Seamus Davey-Fitzpatrick), ktorý býva v Chicagu s Jesseho bývalou manželkou a ktorého vysadili na letisku po tom, čo strávil leto s Jesse a Celine na gréckom ostrove. Jesse tiež pokračuje v hľadaní úspechu ako spisovateľ, zatiaľ čo Celine, nachádzajúca sa na životnej križovatke, zvažuje ponúkanú prácu vo vládnom sektore.

"... Na počátku stvořil Bůh dialog...a potom si uvědomil, že nic dalšího není potřeba a šest dní odpočíval...společnost mu dělali Jesse, Celine a život. ... " Quisp na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 20,00 * dráma RAIN MAN
JEDNOTKA * 20,25 * scifi 12 OPÍC
PLUS * 20,35 * akčný SKYFALL
DVOJKA * 20,55 * western JAZDA VYSOČINOU
FILMBOX PLUS * 21,00 * dráma PRECIOUS
CINEMAX2 * 22,00 * dráma TALENTOVANÝ PÁN RIPLEY
HBO3 * 22,30 * dráma REVENANT: ZMŔTVYCHVSTANIE

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat