Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.1.2017 * ČT2 * 20,00 * Magnólia


Magnólia

(1999)
ČT2 - 20,00


Réžia: Paul Thomas Anderson
Predloha: -
Scenár: Paul Thomas Anderson
Hudba : Jon Brion, Aimee Mann
Hrajú: Julianne Moore, William H. Macy, John C. Reilly, Tom Cruise, Philip Baker Hall, Philip Seymour Hoffman


Divné veci sa dejú stále. Niekedy za to možno môže súhra životných náhod, inokedy ľudia, ktorí robia omyly, páchajú hriechy, konajú zlé i dobré skutky. Alebo sú za všetkým "nebesá" hroziace apokalypsou a pritom dávajú novú nádej a snáď aj možnosť začať znova. O tom všetkom rozpráva film Magnolia prostredníctvom deviatich príbehov, ktoré sa navzájom prelínajú vo farbistej mozaike, prepojenej televíznou vedomostnou show. Hrdinami sú umierajúci otec, televízny producent, jeho mladá žena, slávny syn, učiaci mužov, ako zviesť a zničiť ženy, chlapec s neuveriteľnou pamäťou, ohľaduplný ošetrovateľ, po láske túžiaci policajt, muž, ktorý bol v detstve považovaný za génia a ťažko sa zmieruje so svojou upadajúcou existenciou, na smrť chorý moderátor televíznej súťaže a stratená dcéra. Tí všetci a ich blízki sa vďaka sérii značne absurdných náhod dostávajú do nečakaných situácií, ktoré menia beh ich života a vedú ich na prah pekla aj k novým nádejam ... Všetky príbehy sa odohrávajú v jednom meste a počas jedného dňa, miestom deja sa stala ulica Magnolia vedúcou východ-západ cez losangeleskou predmestskú časť San Fernando Valle.


"... Znáte ty filmy, o kterých můžete psát do aleluja, ale dokud je člověk neuvidí, nepochopí? Tak tohle učebnicový příklad ... " KarelR na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * dobrodružný PÍ A JEHO ŽIVOT
Kino Barrandov * 20,20 * dráma 12 ROKOV OTROKOM
Cinemax * 21,50 * komédia TAK DOBRE, AKO SA LEN DÁ
AMC * 22,05 * western * 3:10 VLAK DO YUMY
Nova * 22,30 * dráma RIVALI
ČT1 * 22,55 * thriller * 22,55 * NOC PATRÍ NÁM
Jednotka * 23,50 * dobrodružný MEDVEĎ

Krásny večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat