Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

Polnočné slnko - Midnattssol


1.diel 1.séria
23.1.2018 - Jednotka - 22,10 hod. 


ČSFD - 83% 

IMDb - 75%

Rotten Tomatoes - 

Francúzska policajtka Kahina Zadi,  pricestuje do Kiruny, malej baníckej dedinky v odľahlej časti severného Švédska, kvôli obzvlášť brutálnej vražde francúzskeho občana. Vraždu vyšetruje v spolupráci so švédskym vyšetrovateľom Andersom Harneskom. V oblasti sa rozpúta séria ďalších  neobvyklých udalostí , pričom počiatočná vražda sa zdá byť už len špičkou ľadovca. Kahina a Anders si začnú uvedomovať, že za vraždami stojí stará sprisahanecká dohoda, ktorá sa týka mnohých obyvateľov mesta. Kahina bude konfrontovať nielen krutého vraha, ktorý má vždy o niečo náskok, ale aj svoju vlastnú,  bolestivú minulosť.ám nezostáva než sa pýtať - kto je v tomto príbehu priateľ a kto nepriateľ?


Vysoce návyková záležitost s neskutečně sympatickou ústřední dvojicí, hromadou dějových linek, které ale dávají smysl a nejsou jen pro efekt, výbornou kamerou a famózním závěrečným dílem. (LadyPupu na csfd.cz)

Žádné komentáře:

Okomentovat