Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

Dexter


1.diel 6.séria
30.1.2018 - HBO3 - 20,05 hod. 

Vynikající, novátorský a skutečně hodně originální seriál s eticky spornou (eufemisticky řečeno) hlavní postavou. Dexter Morgan. Sériový vrah. Jaké seriály se asi budou natáčet za deset let? (Radek99 na csfd.cz)



Je inteligentný, očarujúci a má skvelý zmysel pre humor. Je to Dexter Morgan (držiteľ Zlatého glóbusu Michael C. Hall), všetkými obľúbený sériový vrah. Ako forenzný expert miamskej polície vo dne vraždy vyšetruje a v noci ich pácha. Dexter sa však riadi prísnym etickým kódexom, ktorý je jeho spásou, ale aj celoživotným bremenom. Dexter, rozpoltený medzi nutkaním zabíjať a túžbou po skutočnom šťastí, žije v hlbokom konflikte so svetom aj so sebou samým. Dexter Morgan v štyroch rokoch osirel a nesie si so sebou traumatické tajomstvo. Bol adoptovaný policajným dôstojníkom, ktorý odhalil Dexterove vražedné sklony a naučil syna ventilovať hroznú túžbu po ľudskej krvi konštruktívnym spôsobom - zabíjaním odporných zločincov, ktorí buď stoja nad zákonom, alebo sa im podarilo prekĺznuť spravodlivosti.


ČSFD - 88% - 67. najlepší seriál

IMDb - 87%

Rotten Tomatoes - 78%-79%

Žádné komentáře:

Okomentovat