Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.10.2012 * Universal * 23,20 * dráma - RAŇAJKOVÝ KLUB


"... Jeden z nejlepších filmů o dospívání a problémech s ním spojených. Hughes vzal pět stereotypů a zasadil je do konfliktního prostředí střední školy, kam je na devět hodin zavřel. Nečekala jsem, že z tak jednoduché situace dokáže vykřesat tak plnohodnotný příběh. Zatímco se hodinu postavy seznamují a nadávají si, utvoří se mezi nimi pouta, která pár desítek minut před koncem vyvrcholí a spustí tak emocionální sprchu. Skvěle vybraní herci, hudba a atmosféra 80. let vykompenzují i ten přehnaný konec. ..." Ant na ČSFD

Päť študentov musí podstúpiť trest. Kvôli prehreškom musia v sobotu prísť do školy a tam stráviť deväť hodín. Stretne sa tu školská kráľovná krásy, športovec, rebel, šprt a jedno divné dievča. Dozor nad nimi má na starosť prísny profesor Vernon. Ten im dá jedinú úlohu napísať esej s viac ako 1000 slovami, na tému: ,,Kto vlastne ste?“ Päť úplne rozdielnych ľudí v prázdnej škole ale časom zisťuje, že nie sú až tak rozdielny ako by sa zdalo... (riske)

Žádné komentáře:

Okomentovat