Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.10.2012 * FilmBox Plus * 22,40 * krimi - MILUJTE SVOJHO ZABIJAKA



"... Clooney se nebojí. Vypráví dost odvážný příběh, přeskakuje z komedie do dramatu, z akčního filmu do milostného, střelí dvouvteřinové cameo Matta Damona a Brada Pitta a sám si střihne tu nejlepší vedlejší roli. Vydatně mu samozřejmě pomáhá i Rockwell a Barrymore, která je poprvé v kariéře opravdu výborná. Ano, příběh jednu chvíli peláší dopředu a druhou se zastaví na místě a "řeší". Ale v tomhle případě to neuvěřitelně sedí. "Je ti 32 a neděláš nic. Ježíš už měl ve 33 za sebou ukřižování a zmrtvýchvstání." ..." novoten na ČSFD

Byla to televize, která ho vynesla na vrchol popularity, ale jeho největší role se odehrávaly mimo zákulisí studií a přenosových vozů. Příběh legendárního amerického showmana, který žil dvěma životy. Přes den pracoval jako televizní scénárista a producent, v noci jako úkladný vrah ve službách CIA. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat