Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.10.2012 * Nova Cinema * 20,00 * dráma - VYVOLÁVAČ DAŽĎA


"... Vynikající eticky motivovaný právnický film. Francis Ford Coppola odvedl svůj vysoký režijní i filmový standard a natočil jeden z nejlepších snímků ze soudního prostředí. Příběh o mladém právníkovi plném ideálů hozeném do bažiny právní a morální reality současné Ameriky. Matt Damon potvrzuje, jak dobrý je herec (když má to správné režijní vedení - rozehřivací kolo před Dobrým Willem Hautingem) a Danny DeVito vlastně rovněž:-) Místy vtipné, místy mrazivé (chování a uvažování managmentu zdravotní pojišťovny i týmu elitních právníků), každopádně (téměř) dokonalý film... Podobné filmy: Erin BrockovichPorotaFirma..." Radek99 na ČSFD

Čerstvý absolvent právnické fakulty je víceméně donucen po záhadném zmizení svého zaměstnavatele založit vlastní firmu. Ocitá se tak uprostřed procesu se zdravotní pojišťovnou, která odmítla zaplatit léčbu leukemického mladíka. Jakou má šanci proti týmu dobře placených advokátů v čele se zákeřným Drummondem? (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat