Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.10.2012 * Film Eurooe * 22,00 * dráma - TVÁROU V TVÁR

"... Dokonalé! Zase jeden z naprosto výborných Bergmanových filmů! Co všechno je ukryto pod povrchem, co všechno v sobě nosí navenek vyrovnaná, úspěšná, klidná doktorka? Kam až ji to je schopno dovést? A je jisté, že její příběh končí tam, kde končí film, nebo se to bude celé opakovat? Opravdu silný film o tom, kam až nás může zahnat to v nás, co nechceme pustit ven, na co bychom raději zapomněli, naše vzpomínky... Ve filmu září výborná Liv Ullmann, jejímuž hereckém výkonu zkrátka není co vytknout, je (nejen) zde naprosto dokonalá! Kamera stejná jako v jiných Bergmanových filmech - tedy skvělá:-) ..." e(l)a na ČSFD

Dr. Jenny Isakssonová, psychiatrička, je vydatá za ďalšieho psychiatra; obaja sú úspešní. Neskôr Jenny začne blúzniť a je prenasledovaná obrazmi z jej minulosti. Nakoniec nemôže fungovať ako manželka, doktorka a ani ako jednotlivec. (Mihail123)

Žádné komentáře:

Okomentovat