Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.10.2012 * Nova Cinema * 22,55 * komédia - KRÁLI RO(C)KU

"... Tohle byl naprosto neskutecnej masakr, proste Fucking Masterpiece. Uz od uvodnich titulku, kdy nejdriv animovany postavicky poserou obrazovku a pak zacne malej tlustej parchant zpivat pisnicku pri motlitbe, mi bylo jasny, ze to bude pekna uchylarna. Jack Black tu je jeste silenejsi nez normalne, takze lidi, ktery ho moc nemusi, ho budou nesnaset jeste vic, jenze do tohohle typu filmu naprosto skvele pasuje. Navic dostal super partaka v nemene uchylnym Kyle Gassovi, kterej je misty jeste uchylnejsi nez Jack. Taky me pobavil zarostlej Ben Stiller, smradlavej Tim Robbins a jedinej fanousek skupiny, vymastenej Lee. Tenhle film sice neni z tech typu, kde byste se neustale popadaly za bricho, takovejchhle vtipu je tu jen par, ale proste je to cely tak nehorazne svizny, pohodovy a cool, ze to az neni mozny. Navic tu je skvela hudba s dokonalejma textama a zaverecny vloupani do muzea, honicka a duel se Satanem je proste narez. Mozna nejlepsi Satan, co se kdy vyskytoval ve filmu. Oproti tomuhle je Skola rocku jen takovej cajicek. Film sem videl uz asi ctyrikrat a pisnicky slysel snad stokrat, ale porad me to bavi jako poprve. My cock you will suck! ..." B!shop na ČSFD

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat