Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

15.11.2012 * MGM * 20,00 * komédia - BEETLEJUICE



"... K tomuhle snad nelze nic říct, Tim Butron má svůj styl a děkujme bohu, že se ho drží, takhle legendární hororová komedie nemá výtek, srší vtipem od začátku do konce, má nádherně vystupňovaný děj a celkový dojem je nezapomenutelný. Je to jeden z filmů, který jsem viděla opravdu nesčetněkrát a pořád je v něm něco, co mě láká k dalšímu, podrobnějšímu, zkoumání detailů a té neuvěřitelné atmosféry, která ovládá celý film. ..." May na ČSFD

Sympatický manželský pár, Adam a Barbara, mají po dopravní nehodě, při které spadli z mostu do řeky, zvláštní pocit...aby také ne, v oné řece se totiž utopili a teď jsou z nich duchové. Jen co se s nastalou situací alespoň nějak vyrovnají (a letmo pročtou příručku pro zesnulé), už je osud oblaží další podpásovkou - dům, ve kterém zaživa žili, nemohou opustit, a ještě se k nim stěhují noví nájemníci. Ti nejenže jsou živí a nesympatičtí až na kost, ale ještě ke všemu nevěří na duchy...naštěstí je tu ON - bioexorcista Beetlejuice. (Gemini)

Žádné komentáře:

Okomentovat