Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

19.11.2012 * Dajto * 20,10 * dráma - BANKOVÝ KURIÉR



"... Dokonalé - a tým myslím všetko - od atmosféry 70-tych rokov, cez soundtrack, hercov(skvelý Statham, ktorý sa do takejto roly hodí viac ako ktokoľvek iný) až po príbeh, ktorý je veľmi zaujímavý, napínavý a neustále naberá na tempe a mohol by som pokračovať... Jednoducho nenachádzam nič, čo by ma vo filme nebavilo, čo by som tam nechcel mať alebo čo by som tam zmenil. The Bank job môžem len odporučiť, na necelé dve hodiny je to však v rámci žánru naozaj ideálna popcornová zábava - nudiť sa nebudete. ..." ladko na ČSFD

Terry Leather je bezvýznamná ryba v širém oceánu londýnského zločinu, a tak když mu do klína spadne příležitost, jak se dostat do poněkud vyšší ligy, popadne jí se svými kumpány za pačesy a pustí se do klasické bankovní vloupačky. Jenže jak už to tak bývá, věci se nevyvíjejí přesně dle jejich představ a naberou velmi nepříjemný spád... (havLord)

Žádné komentáře:

Okomentovat