Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.3.2013 * Nova * 20,20 * dráma - ZRODENIE ŠAMPIÓNA


"... Americký sen, který se stal. Nekompromisní Sandra Bullock si bere velký kus filmu sebe, ale Michael zase srdce diváka. Někdo řekne typicky americký slaďák, ale tohle je víc. Tohle není žádný rasismus, žádné vnucované poučení, jen prosté zamyšlení, že svět není tak špatný, jak se zdá a že se jen lidé nechovají tak, jak by měli. Velmi jemné naťuknutí akutních amerických sociálních problémů v pozadí velkého životního příběhu. Nedivím se, že tento příběh má v Americe úspěch, vždyť je to až neuvěřitelné... Emoce se spojují v silném a skutečném příběh mladého černocha, který měl hodně talentu, ale potřeboval pomoct. Jako fanoušek amerického fotbalu jsem si nepřál více. Tady máte skutečné postavy tohoto příběhu originály. PS: tělo Sandry Bullock nezestárlo za posledních 15 let ani o den... jak to dělá?:) A její peroxidní hlavinka? Bylo by i na Hollywood dost hloupé, kdyby hrála peroxidní blondýnu s černými vlasy...:) ..." Djkoma na ČSFD

Michael Oher (Quinton Aaron) toho o rodině moc neví. A o fotbalu ještě míň. Bezprizorný teenager zná především ulice a sídliště Memphisu. Dobře situovaná Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) si svět, v němž se Michael pohybuje, neumí představit. Přesto Michael najde domov, když se ti dva setkají. A Touhyovi cosi stejně převratného: Dalšího milovaného syna a bratra. Tento skutečný příběh o rodině a Michaelově vzestupu k pozici fotbalové hvězdy vás okouzlí směsí sportovní akce i dojemných emocí. Staňte se svědky pozoruhodné cesty mladíka, který byl ve výběru amerických univerzit v prvním kole draftován do NFL a stal se vítězem ještě dříve, než vůbec vstoupil na hřiště. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat