Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.3.2013 * MGM * 20,00 * komédia - RAZ, DVA, TRI


"... Neskutečně zábavná konverzační komedie. Tolik vtipných narážek na komunisty, ale i kapitalisty, fašisty a zřejmě všechny ..isty na světě jsem ještě neslyšel. Hlášky jdou tak rychle za sebou, že mezi nima stačíte říci akorát tak: raz, dva, tři a máte další hlášku. Masakr mé bránice ještě umocnila v německém jazyce zpívaná Internacionála . Této komedii dávám štempl nejvyšší kvality. ..." Enšpígl na ČSFD

Hlavním hrdinou této takřka crazzy komedie je ředitel západoberlínské pobočky firmy Coca Cola C. R. MacNamara (James Cagney). Během několika hodin musí vyřešit velký problém, který mu vyvstal v souvislosti s nezdárnou dcerou ještě výše postaveného činitele firmy. Až když její rodiče v USA nasedají do letadla, aby si dceru z prázdnin vyzvedli, totiž MacNamara zjišťuje, že děvče, které mu bylo svěřeno, aby je uchránil přirozených svodů mládí, se po nocích tajně stýkalo s jedním mladým mužem. A jako by to nebylo málo, byl to komunista z východního Berlína. A jako by ani to nestačilo, oba mladí lidé se právě rozhodli, že spolu odletí do srdce socialismu, do Moskvy. To by ovšem mělo pro MacNamarovu kariéru docela jasné následky, s tím je třeba něco udělat, a velmi rychle. Kolotoč vtipných scén a vyložených gagů může začít.(Historik) 

http://www.csfd.cz/film/9789-raz-dva-tri/

Žádné komentáře:

Okomentovat