Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.6.2015 * FILM+ * 20,00 * KRÁĽOVA REČ


KRÁĽOVA REČ

(2010)
FILM+ - 20,00

RÉŽIA: Tom Hooper
PREDLOHA: -
SCENÁR: David Seidler
HUDBA : Alexandre Desplat
HRAJÚ: Colin Firth, Helena Bonham Carter, Derek Jacobi, Geoffrey Rush

Příběh anglického krále Jiřího VI. (Colin Firth), otce Alžběty II. (Helena Bonham Carter), který se po abdikaci svého bratra stává plnohodnotným nástupcem a držitelem anglického trůnu. Kvůli své koktavosti ho však okolí považuje za neschopného. Panovník se proto rozhodne využít pomoc hlasového odborníka Lionela (Geoffrey Rush).

"...Práve som dopočúval / dopozeral Kráľovu reč a povedal by som len ... " ehm ...ooo....bbbbb ...kurva, kurva, kurva, hovno, hovno, prdel ....." že sa mi ten film ukrutne páčil. Je to o tom, že aj tí najvyšší nie sú dokonalí, že aj oni majú chyby. A tie chyby chcú na sebe napraviť. Keď je niekto hlavou štátu, tak sa od neho požadujú silné slová. Také slová, ktoré majú dodať ľuďom v začínajúcej vojne odvahu, odhodlanie a súnaležitosť s krajinou. S krajinou, na čele ktorej je kráľ s vadou reči ... ..." ripo na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

KINO CS * 20,00 * dráma KUKAČKA V TEMNÉM LESE
JEDNOTKA * 20,20 * dráma ALI
CS FILM * 22,00 * dráma KRÁL ŠUMAVY
PRIMA COOL * 22,40 * dráma KRVAVÉ LETO V NEW YORKU
AMC * 23,55 * dráma NÁVRAT DOMOV

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat