Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

20.6.2015 * AXN * 22,00 * SOCIÁLNA SIEŤ


SOCIÁLNA SIEŤ

(2010)
AXN - 22,00

RÉŽIA: David Fincher
PREDLOHA: Ben Mezrich
SCENÁR: Aaron Sorkin
HUDBA : Trent Reznor, Atticus Ross
HRAJÚ: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Brenda Song, Rooney Mara, Max Minghella, Armie Hammer

Každá doba má svojich vizionárov, ktorí za sebou v stopách svojej geniality zanechajú pozmenený svet - ale málokedy k tomu dôjde bez boja o to, čo sa presne udialo, a kto bol prítomný okamihu zrodenia zmien. Vo filme The Social Network divákom režisér David Fincher a scenárista Aaron Sorkin umožňujú nahliadnuť do okamihov, kedy vznikal Facebook, najrevolučnejší sociálny fenomén nového storočia, prostredníctvom odlišných pohľadov hyperinteligentných mladých mužov, ktorí svorne tvrdia, že práve oni boli pri tom, keď Facebook vznikol. Výsledkom je dráma plná tvorenia aj deštrukcie, dráma, ktorá sa úplne zámerne vyhýba jedinej interpretácii, ale namiesto toho poukazuje na rozpory v subjektívnych výkladoch udalostí, aby tak odzrkadlila stále sa meniace sociálne vzťahy, ktoré sú pre súčasnosť charakteristické.

"...Wooow wooow! Opravdu jsem uchvácen. David Fincher mne opět nezklamal a přesvědčil mě, že je to vynikající režisér. Příběh o fenoménu 21. století se chopil a vycucal z něj to nejlepší. Herecké obsazení je skvělé a všichni se svých rolí zhostili na výbornou (Justin Timberlake mě překvapil velice mile). Kdo to ještě neviděl, tak utíkejte do kina! ..." Boss321 na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

UNIVERSAL * 21,00 * komédia SMRŤ JEJ PRISTANE
KINO CS * 21,40 * dráma ÚDOLÍ VČEL
NOVA * 23,05 * akčný KILL BILL I.
ČT ART * 23,05 * komédia LOUISE -MICHEL

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat