Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.6.2015 * FILM+ * 22,05 * MONŠTRUM


MONŠTRUM

(2003)
FILM+ - 22,05

RÉŽIA: Patty Jenkins
PREDLOHA: -
SCENÁR: -
HUDBABrian Transeau
HRAJÚ: Charlize Theron, Christina Ricci, Bruce Dern, Scott Wilson

Charlize Therono hrá vo filme Monštrum úlohu masovej vrahyne Aileen Wuornosovej, ktorá nenávidí mužov. Režisérka Patty Jenkins zobrazila milostný príbeh dvoch stratených existencií: Aileen, bývalej prostitútky a Selby Wallovej, ktorú rodičia pošlú k tete na Floridu, aby sa "vyliečila zo svojej homosexuality". Zúfalá Aileen pomýšľa na samovraždu. V bare spozná Selby a zamiluje sa do nej. Kvôli nej pokračuje v prostitúcii. To v nej však živí zúrivosť, ktorá vyvrcholí niekoľkými brutálnymi vraždami. Médiá Aileen označia ako prvú masovú vrahyňu - monštrum.

"...Rok po popravě skutečné vražedkyně Aileen Wuornos přišlo do kin filmové ztvárnění. V první chvíli nelze věřit svým očím, koho Theron vlastně hraje. Ano, je to ta zamaštěná hnusná holka se špeky a hrubým hlasem. Zombie. Zpackaný život v mládí ji nutil lidem vracet vše co zakusila. Opravdu silný zážitek, který se vryje do paměti na dlouho...." maxi6 na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA CINEMA * 20,00 * dráma TUCET ŠPINAVCOV
ČT ART * 20,25 * dráma LURDY
HBO2 * 23,23 * komédia MALÁ MISS SUNSHINE 

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat