Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

19.6.2015 * FILM+ * 23,00 * OSUDOVÝ DOTYK


OSUDOVÝ DOTYK

(2004)
FILM+ - 23,00

RÉŽIA: Jonathan Mackye Gruber, Eric Bress
PREDLOHA: -
SCENÁR: Jonathan Mackye Gruber, Eric Bress
HUDBA : Michael Suby
HRAJÚ: Ashton Kutcher, Amy Smart, Melora Walters, Eric Stoltz, John Patrick Amedori

Mladý fyzik Evan Treborn (Ashton Kutcher) trpel počas detstva výpadkami pamäte, a tak si na radu doktora začal písať denníky. Teraz, už dospelý, objaví pri čítaní svojich denníkov zvláštnu vec, môže sa ich prostredníctvom vracať v čase, čoho využije, aby napravil všetky chyby, ktoré kedysi spáchal. Lenže nepatrné zmeny v minulosti majú veľké následky v budúcnosti.

"...Ashtom Kutcher by mal ďakovať tvorcom tohoto filmu, že si ho vybrali do hlavnej úlohy, aby sa tento vcelku sympatický chlapák vymanil z úloh problblých tínedžerských komédií a céčkovej tvorby. Nevravím, že ma jeho výkon pslal rovno do kolien, to nie, to len scénaristicky a režisérsko-strihovo bol jeho výkon nadpriemerný. Veľmi zaujímavá študia o tom, čo by sa stalo, keby ..... Keď uvidíte tú spúšť, čo po sebe dobrý človek, s dobrým úmyslom zanechá, tak vás až zamrazí ... ..." ripo na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA * 20,20 * rozprávka MRÁZIK
JOJ PLUS * 20,45 * scifi DEŇ NEZÁVISLOSTI
ČT ART * 22,10 * dráma PIESNE Z DRUHÉHO POSCHODIA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat