Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.6.2015 * ČT2 * 21,40 * ATENTÁT V AMBASSADORE


ATENTÁT V AMBASSADORE

(2006)
ČT2 - 21,40

RÉŽIA: Emilio Estevez
PREDLOHA: -
SCENÁR: -
HUDBA : Mark Isham
HRAJÚ: Anthony Hopkins, Lindsay Lohan, Demi Moore, Sharon Stone, Elijah Wood, Harry Belafonte, Nick Cannon, Laurence Fishburne, Heather Graham, Helen Hunt, Joshua Jackson, David Krumholtz, Ashton Kutcher, Shia LaBeouf, William H. Macy, Kip Pardue, Orlando Seale, Martin Sheen, Christian Slater

4. júna 1968. Senátor Robert F. Kennedy prichádza do hotela Ambassador v Los Angeles predniesť prejav v rámci svojej kandidatúry na prezidenta Spojených štátov. Vo všetkých ľuďoch vzbudzuje nádej, vzrušenie a dojem, že jeho zvolenie bude príčinou veľkých zmien. V nasledujúcich dvoch dňoch však celý svet bude svedkom udalosti, ktorá zmení históriu a životy mnohých ľudí. Atentát v Ambassadore nie je politický film. Nie je to ani príbeh Roberta Kennedyho (vo filme ho vidíme výhradne zo skutočných archívnych záberov). Je to pohľad do životov niekoľkých ľudí, ktorých cesty sa na pár hodín preťali. Príbeh ľudí, ktorí boli v bezprostrednej blízkosti jedného z najväčších incidentov 20. storočia. Režisér a scenárista Emilio Estevez získal do jednotlivých rolí jedinečné herecké osobnosti. Pred kamerou sa zišli najskúsenejšie hollywoodske hviezdy niekoľkých generácií: držiteľka Oscara Helen Hunt (Lepšie to už nebude), držiteľ Oscara Anthony Hopkins (Mlčanie jahniat), Laurence Fishburne (Matrix 1-3), Demi Moore (Neslušný návrh, Striptíz), Sharon Stone (Základný inštinkt, Casino), Elijah Wood (trilógia Pán prsteňov, Sin City - mesto hriechu), Lindsay Lohan (Medzi nami dievčatami), Heather Graham (Z pekla, Kurz sebaovládania).

"...Neskutečné obsazení a skvělé spracování. Opravdu mě to dostalo...." Bobik9 na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

KINO CS * 20,00 * komédia PRAŽSKÁ PĚTKA
DAJTO * 20,15 * akčný WINNETOU III. - POSLEDNÝ VÝSTREL
FANDA * 20,20 * dráma JERRY MAGUIRE
NOVA * 20,20 * scifi HRY O ŽIVOT: SKÚŠKA OHŇOM
DVOJKA * 21,40 * komédia KLAMNÉ LETO ´68
JOJ CINEMA * 21,45 * komédia HYSTÉRIA
HBO COMEDY * 22,25 * komédia GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ
NOVA CINEMA * 22,30 * dráma GANGY NEW YORKU
CINEMAX * 22,55 * dráma TEMPLE GRANDINOVÁ
NOVA * 23,05 * akčný KILL BILL 2
UNIVERSAL * 23,30 * komédia ZAČALO SA TO JEDNEJ HORÚCEJ NOCI
ČT2 * 23,35 * horor JAZERO SMRTI
FILMBOX * 23,40 * dráma NÁŠ VODCA 

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat