Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.6.2011 * Cinemax * 20,00 * scifi - ŽENA CESTOVATEĽA V ČASE

"... Skĺbenie romantiky a sci-fi tu už raz bolo, ale toto viac útočí na city. Svojim hereckým prejavom i hudbou. Spočiatku v tom budete mať guláš, čo je dnes, čo bolo a čo ešte len bude. Nakoniec zistíte, že je to vlastne jedno .... Tu ide o vzťah dvoch ľudí, ktorých spája láska. ..." ripo by ČSFD

Film „Zakletý v čase” je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (oficiální text distributora)



http://www.csfd.cz/film/243151-zaklety-v-case/

Žádné komentáře:

Okomentovat