Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.6.2011 * Cinemax * 20,00 * komédia - VESMÍRNE GULE

"... Geniální parodie Hvězdných válek se skutečným umem brilantního baviče Mela Brookse. :-)))..." LiVentura by ČSFD

Když princezna Vespa (Daphne Zuniga), dcera krále Rolanda (Dick Van Patten) vládce planety Druidia uteče ze své svatby s posledním a zároveň nejnudnějším princem Váliem (JM J. Bullock), unese ji i s jejím luxusním Mercedesem XS 3000 ďábelský zloduch Tmavá Helma (Rick Moranis). Zlí vládcové planety Spaceball v čele s prezidentem Škrobem (Mel Brooks) totiž zničili všechen svůj životodárný kyslík a tak se chtějí zmocnit atmosféry z Druidie. Jenže Druidia je chráněna neproniknutelným elektromagnetickým štítem, jehož kód zná pouze král a toho chtějí únosem dcery vydírat.
Ještěže sympatický obejda Lone Starr (Bill Pullman) křižující známý vesmír se svým věrným nohsledem Blafem (John Candy) v prorezavělém Winnebagu dluží zločinci Pizzovi milion vesmírných dollarů, které jim král Roland s radostí za navrácení dcery a nepoškozeného Mercedesu zaplatí. (monolog)

Žádné komentáře:

Okomentovat