Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

25.6.2011 * HBO * 20,00 * dráma - MLADÁ VIKTÓRIA

"... Nežná, romantická a očarujúca kostýmovka. Neprináša veľké otázky ani odpovede a nerieši svetový mier - ale je vidieť, že ju nakrútili poctivo a s láskou. Emily Blunt sa už narodila s trochu povýšeneckým výrazom v tvári, ktorý príjemne kontrastuje s mäkkosťou jej úsmevu a robí z nej ideálnu kandidátku na takúto rolu (na rozdiel od takej Romy Schneider, ktorá bola v mladosti skrz-naskrz sladučká). No a Rupert Friend rolou Alberta vytvoril vzor asi najhebkejšieho zamilovaného plyšového zajačika, akého filmové plátno kedy nosilo :-)..." Rex Mundi by ČSFD

Když mladičká Viktorie (Emily Blunt) nastupuje na anglický královský trůn, ocitá se v prostředí plném turbulentních zvratů, intrik a lstí, kde není možné věřit ani členům vlastní rodiny. Historické drama Královna Viktorie sleduje první roky její vlády a zaměřuje se na problematický vztah s jejím manželem – princem Albertem (Rupert Friend). Ve vedlejších rolích obrazově i technicky dokonale zpracované strhující podívané se představují Jim Broadbent, Mark Strong, Paul Bettany a Miranda Richardson. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat