Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.1.2012 * Nova Cinema * 21,45 * mystery - AKTY X - FILM

"... Jako samostatný film je první celovečerní dobrodružství nejúžasnější dvojice v dějinách FBI skvělým dobrodružným zážitkem, ale až když jsem ho viděl jako součást většího celku, porazila mě jeho genialita plnou silou. Téměř bezprostředně po skončení páté série funguje Fight the Future jako hluboká katarze. Mulderovo břímě definitivně nese i Scullyová, Syndikát odhaluje prapůvod svého fungování a tím pádem se mezi řádky ukrývá ona Pravda, kterou celé roky hledáme. Filmová X Files tak fungují jako pocta seriálu, jako pozdrav všem fanouškům, ale i jako ta nejlepší návnada pro příští série. Srdce pravého shippera nemohlo plesat víc. ..." novoten na ČSFD

Po léta byla realita překrucována, fakta manipulována a pravda skrývána. Teď přichází Mulder a Scullyová, agenti FBI, aby poskládali celou skládačku v jeden celek a vysvětlili nevysvětlitelné. Ale ani tentokrát jejich cesta za pravdou nebude procházka růžovým sadem a celé jejich vyšetřování bude neustále někým úmyslně mařeno. (oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat