Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

31.1.2012 * Nova Cinema * 20,00 * vojnový - KAM ORLI NELIETAJÚ

"... Klasika daného žánru. Clint Eastwood vyměnil své ošuntělé pončo za německou uniformu a vydal se do jámy lvové druhé světové války. Akční film tak jak má být, dostatečně naivní, akce je tam požehnaně a navrch k tomu ještě drsně tvářící se Eastwood, který kosí nácky s nebývalou lehkostí. To všechno by možná vystačilo na solidní a zábavné čtyři hvězdičky, ale přidejme k tomuto akčnímu guláši taky překvapivé zvraty a zajímavé pointy a hned je z toho mnohem inteligentnější film, který si dovolila vykrást i jedna nejmenovaná PC hra. Tenhle film si můžu dát i posté a nikdy neomrzí, přestože má místy opravdu pomalý rozjezd, ovšem nekonečná odkrejvačka v konferenční místnosti je tak trochu nezapomenutelná. Plus k tomu všemu ještě připočteme krásné reálie Alp a je to pastva pro oko, jenom kdyby ta televize nebyla tak malá... ..." CheGuevara na ČSFD

R. Burton a C. Eastwood musí osvobodit generála, který je uvězněn na nejnebezpečnějším místě Říše - v "orlím hnízdě", zámku Schloss Adler. Akce prokládaná špionážními prvky, sníh a téměř nesplnitelný úkol spojeneckého komanda v jednom z nejslavnějších válečných filmů. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat