Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.2.2012 * FilmBox HD * 22,40 * dráma * MLADÍ MUŽI ZA PULTOM

"... Geniální komedie, díky níž se zjevil neméně geniální scénárista a režisér Kevin Smith. Ve svém černobílém nezávislém debutu názorně ukázal jak má vypadat komedie o mladých lidech pro mladé lidi. Svého hrdinu Danteho, flákače z Quick Stopu, nechává překonávat během jednoho dne za pultem mnoho prekérních, k zbláznění vtipných situací. Takhle vypilovaný scénář se jen tak nevidí - každá scénka má brilantní pointu, těžko lze najít nějakou "vatu", protože z úst Smithových hrdinů lítá jedna kultovní hláška za druhou. Zkrátka naprosto dokonalý snímek. Rozsvítil hvězdu Kevina Smithe a ukázal světu Jaye a Tichýho Boba. Dva největší machry v celým Hollywoodu. Soukromý milník v kinematografii...." Cival na ČSFD


Jestliže vás obslouží, neznamená to ještě, že vás mají rádi. Snímek Mladí muži za pultem vypráví o dvojici pohodlných obchodníků, kteří štvou zákazníky, hádají se o filmech a hrají hokej na střeše obchodu. (oficiální text distributora)





http://www.csfd.cz/film/30665-mladi-muzi-za-pultem/

Žádné komentáře:

Okomentovat