Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.2.2012 * MGM * 23,20 * dobrodružný - ROBIN HOOD: KRÁĽ ZBOJNÍKOV

"... Pravděpodobně nejlepší přepis legendy o Robinu Hoodovi, který zde získává neuvěřitelné charisma díky výtečnému Kevinu Costnerovi. Rovněž Morgan Freeman jakožto Saracenský bojovník je vynikající. O Alanovi Rickmanovi se snad nemá ani cenu zmiňovat. Jeden z nejlepších padouchů filmového plátna. Akce je vpravdě strhující a zaujme především úchvatně natočená přepadovka v lese. Příjemná hudba hezky dotváří atmosféru a vše kočíruje pevná režijní ruka Kevina Reynoldse. Stopáž nevadí a celek je velice dynamický. Spolupráce dvou Kevinů vyšla na výbornou. Bohužel o pár let později již takový úspěch neslavila... ..." Kaka na ČSFD

Rok 1194. Robin z Locksley unikne z maurského zajetí v Jeruzalémě a vrací se do Anglie. V Nottinghamu se dozvídá, že jeho otec byl zabit, protože se odmítl připojit k tažení šerifa z Nottinghamu proti králi Richardovi. Robin se svým přítelem Azeemem naleznou útočiště v Sherwoodském lese, který ovládají zbojníci, vedení Malým Johnem a Willem Scarlettem. Robin se stává vůdcem bandy, která se denně rozrůstá o uprchlíky před šerifovou krutostí... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat