Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.2.2012 * ČT1 * 20,00 * komédia - PUPENDO


"... Pre mňa spomienka na detstvo, ako som ho vtedy nevnímala, prezentácia srabizmu i odvahy prekrytá závojom humoru a strácajúca sa v tieni Leninov a Rybalkov. Smutno-smiešna ukážka rokov minulých, ktoré ma dojímajú napriek tomu, že môj dnešný pohľad na minulosť nie je nijako sentimentálny. A dostatok nadhľadu približuje minulosť aj dnešným deťom, ktoré sa možno takto dokážu preniesť cez ružové okuliare rodičov čo tvrdia, že lepšie už bolo. ..." meave na ČSFD


Česká komedie o dvou rodinách, odehrávající se v Československu roku 1984. Do jejich klidného života nečekaně vstoupí kunsthistorik Fábera a díky němu se dostanou do nečekaných situací. Boleslav Polívka, Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Vilma Cibulková, Pavel Liška a Jiří Pecha září v hlavních rolích nové celovečerní komedie Jana Hřebejka a Petra Jarchovského, inspirovaný povídkami Petra Šabacha. (Tegreh)


Žádné komentáře:

Okomentovat