Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.3.2012 * Prima Family * 21,10 * akčný - RAMBO II.

"... Rambo si utřel slzy a vrazil svou kudlu do srdce Vietnamu. Pro mě nejlepší akčňák 80. let, špičková ukázka žánru plná nezapomenutelných scén a nezapomenutelné hudby. Na Rambovské sérii lze pozorovat stejnou (ale vzhledem k menšímu počtu dílů rychlejší) degeneraci jakou prošel i Rocky - realismus se vytrácí a nahrazuje jej naivní, maximálně efektní zábava 80. let spojená s Reganovskou demonstrací síly a sebevědomí (ale stále se silným kritickým ostnem). Kvalita akce zůstává, i po letech, kdy se člověk směje každému druhému záběru a větě. ..." choze na ČSFD

Bývalý člen elitní jednotky Zelené Barety John Rambo si odpykává svůj trest ve federálním vězení. Když americká armáda zjistí, že vojáci ztracení při akci ve vietnamské džungli mohou být stále naživu, povolá Ramba, aby je zachránil. Za splnění nezvykle nebezpečné mise mu nabídne svobodu. V akci však Rambo zjišťuje, že ho vládní oficíři poslali na smrt... (oficiální text distributora) 

Žádné komentáře:

Okomentovat