Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

19.3.2012 * HBO Comedy * 20,25 * animovaný - FANTASTICKÝ PÁN LIŠIAK

Á
"... Anderson je typickej melancholik, který si žije svůj utrápený svět. Normálnímu člověku by se lidé smáli, ale on je přeci režisér, takže proč ho za to nemilovat? Jeho tvorba mě míjí, ba co víc, patří k těm, které upřímně nesnáším, ale tohle jsem mu hltala. Snad možná proto, že to nebylo jeho. ..."  AngelAngie na ČSFD


George Clooney a Meryl Streep propůjčili své hlasy hlavním postavám zábavného a dojemného animovaného dobrodružství od vizionářského režiséra Wese Andersona. Pan a paní Foxovi (George Clooney a Meryl Streep) žijí ve šťastné a poklidné domácnosti společně se svým výstředním synem Ashem (Jason Schwartzman) a synovcem Kristoffersonem, jenž je u nich na návštěvě. Pak si ale pan Fox vzpomene na staré dobré loupežnické časy a zosnuje největší kuřecí loupež, jakou kdy svět zvířat zažil. Film Fantastický pan Lišák, který vznikl na motivy oblíbeného bestselleru Roalda Dahla (Karlík a továrna na čokoládu), nabízí rodinnou zábavu v té nejlepší podobě. (oficiální text distributora)


http://www.csfd.cz/film/233867-fantasticky-pan-lisak/

Žádné komentáře:

Okomentovat