Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

20.3.2012 * Barrandov * 22,40 * akčný - OBÁVANÝ BOJOVNÍK

"... Dlouhou dobu jsem neviděl tak kvalitní souboje, kterými se může pyšnit právě tento film. Jejich choreografie, to jak jsou natočeny, ty ladné, nádherné pohyby, se kterými se Jet Li pohybuje. To všechno je tak krásné a čisté, že nemůžu jinak a musím tomuto filmu dát čistých pět hvězdiček. Ten příběh totiž rozhodně potěší. Obávaný bojovník je pro mě totiž opravdu hodně velké překvapení. Dost možná nejlepší Liho film, který jsem kdy viděl. Jeho potenciál byl řádně využit a začíná mě mrzet, že ho nedokázal někdo využít už dříve, minimálně tak dobře jako v tomto filmu, a to také doufám, že se časem napraví, protože čas se krátí a Jet Li právě už kolikrát tvrdil, že sekne s herectvím, je jen otázka času, kdy s tím opravdu sekne, nebo možná jen vyhrožuje, aby nakonec dostal takové role, jako právě zde. Nádherný, citový film, který se rozhodně nezapře s jeho původem ..." Malarkey na ČSFD

Huo Yuan Jia (Jet Li) se už jako mladý chlapec snaží dosáhnout otcových kvalit v bojovém umění WuShu a dále dělat čest svému rodu. Jeho cílem je být nejlepší, což se mu po několika letech a spoustě soubojů podaří. Jeho pověst mistra bojových umění se šíří, ale roste i jeho pýcha. Poté, co v souboji zabije svého soupeře, krevní msta dopadne na celou jeho rodinu. Po této tragédii na sedm let zmizí, aby objevil pravý smysl boje. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/216113-obavany-bojovnik/

Žádné komentáře:

Okomentovat