Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.4.2012 * ČT1 * 23,40 * thriller - NOC PATRÍ NÁM


"... Nekompromisní a zdravě přímočará cesta přerodu osobnosti (asi jediný styčný bod s Departed, stokrát zmiňovanou podobnost prostě nevidím), kterou James Gray dovádí do emočně dokonale vyhroceného závěru a kterou ukazuje, že gangsterky nejsou a ještě dlouho nebudou mrtvé. Perfektní atmosféra dává na vlastní kůži pocítit, jaké to je stát jednou nohou na správné straně zákona a zároveň tou druhou drhnout o dno jámy plné bahna...." novoten na ČSFD

Drsný krimi thriller, který jde ve stopách oscarové Skryté identity. Policie v New Yorku čelí rostoucí vlně zločinu. Ruský gang má seznam policistů, které chce odstranit. Šéf nočního klubu (Joaquin Phoenix) má šanci zachránit svého bratra (Mark Wahlberg) a otce (Robert Duvall), kteří jsou další na řadě. Hvězdné obsazení doplňuje Eva Mendes. Film byl uveden v soutěžní sekci MFF Cannes 2007. (oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat