Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.4.2012 * Nova * 23,30 * krimi - ZLOČINEC

"... Nízkorozpočtová bomba, která vás donutí nedýchat. Příběh je prostý. Hlavní je ale ta věznice. Vězení je v tomhle filmu prostě fakt nepříjemné, úplně cejtíte jak bolí a jak je to tam totálně na hovno a beznadějný. Herci tu jsou skvělí a Stephen Dorrf s oholenou hlavou vypadá fakt nebezpečně. Scénář je celkem jednoduchý, ale to neznamená že není chytrý. Třeba hlavní hajzl tu je ze začátku vylíčenej jako takovej ten dobrák. Doporučuju všema deseti. ..." Superpero na ČSFD

Do domu mladé rodiny jednoho večera vtrhne zločin zosobněný násilníkem a zlodějem v jedné osobě. Manžel na zlosyna při obraně svých blízkých sám zaútočí a zabije ho. Je obviněn a usvědčen z neúmyslného zabití a odsouzen ke třem rokům ve vězení s maximální ostrahou. Růžovou budoucnost nadějného mladého muže tak najednou vystřídá prostředí mezi zločinci nejhrubšího zrna, kde přestává platit standardní morálka a pro přežití se musí začít řídit zákony džungle, ve které se ocitl. (Nogard)

Žádné komentáře:

Okomentovat