Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.6.2013 * Nova Cinema * 20,00 * komédia - SNĚŽENKY A MACHŘI

"... Jedno se musi filmum osmdesatych let nechat - vetsina komedii pro mlade se nezamerovala pouze na sex, zvraceni a dalsi nechutnosti, ale umeli i potesit oko filmoveho fanouska - tento film je toho jedinecnym dukazem. ..." gouryella na ČSFD

Studenti druhého ročníku pražského gymnázia odjíždějí na povinný lyžařský výcvik. Horský učitelský sbor je složen ze zkušené profesorky Boženky, iluzemi naplněné čerstvé absolventky pedagogické fakulty Hanky a přísného profesora Kardy, který s sebou vzal také svou dceru Mariku. V humorném tónu je líčen příjezd a zabydlení studentů na horské chatě, nové a nečekané vztahy mezi studenty a jejich pedagogy. Sněženky - slečny se chtějí líbit a Machři - kluci se předhánějí ve vtipnostech i v ukázkách více či méně brilantního lyžování za účelem oslnění Sněženek. Cítí se náramně dospělí a přísný denní režim jim připadá nedůstojný. Proto připravují drobné vzpoury... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat