Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

25.5.2013 * Nova * 21,40 * thriller - ODPLATA



"... Jeden z nejlepších Gibsonových filmů. Role pološíleného týpka Melovi sedne jako ulitá. Filmu vládne po celou dobu skvělá atmosféra a hodně mi přípominá spolu s Porterovým vyprávěním atmosféru Sin City. ..." Arx na ČSFD

Není nic horšího, než když vás zradí parťák a s ním i vaše žena. A přesně tohle se stalo Porterovi. Když za ním Val přišel, že potřebuje peníze na splacení dluhu syndikátu, tak souhlasil a společně ukradli čínské mafii 140 tisíc dolarů. Peníze si měli rozdělit půl na půl, ale Valovi jeho podíl nestačil a tak Portera střelil a společně s jeho manželkou ujel. Porter přežil, ale trvalo mu pět měsíců než se dal znovu dohromady. Mezitím Val splatil dluh syndikátu a stal se z něj chráněnec svých mafiánských bossů. Porter se vrací pro své peníze, ale získat je zpátky bude problém, zvlášť pokud si o určitý podíl řekne i párek zkorumpovaných policistů. (Isherwood)

Žádné komentáře:

Okomentovat