Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

2.11.2012 * Filmbox HD * 22,30 * komédia - ŠTYRI IZBY


"... Každý příběh měl svoje kouzlo a každá část filmu mě zaujala něčím jiným. Velmi jsem se zasmála a pobavila. ..." Rosana na ČSFD

Povídkový snímek ČTYŘI POKOJE je dílem čtyř režisérů, kteří se v poslední době stali nejslavnějšími představiteli americké nezávislé kinematografie. Tvůrci natočili čtyři epizodické příběhy, odehrávající se o silvestrovské noci v pokojích jednoho losangeleského hotelu. Do každého příběhu (i pokoje) je zatažen novopečený hotelový sluha Ted (Tim Roth). S osudovou nekompromisností se mladík stane důležitým aktérem různých podivných až bizarních událostí. Každý z režisérů napsal scénář své epizody a samozřejmě při realizaci uplatnil svou poetiku. Výsledkem je značně eklektická podívaná, v níž se různé styly a žánry střídají bez většího doplňujícího účinku. Filmařským nadhledem a nápaditostí se vyznačuje především anekdota Roberta Rodrigueze. Snímek kvůli od začátku neujasněné a nevyhraněné koncepci umělecky nezachrání ani řada známých a slavných hereckých představitelů. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat