Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.11.2011 * Film+ * 22,10 * hudobný - ROLLING STONES

"... Legendárna skupina, ktorá sa na nič nemusí hrať, má svoj štýl a to čo robí, robí s láskou k svojmu remeslu. Pozriem sa tým ľudom do očí a vidím im až do srdca. Scorsese si dal prácu a profesionálne sprostredkoval nie výnimočný, no príjemný koncert. Nejde však o to predstavenie, ale o ľudí, ktorí stoja na pódiu - Mick Jagger: spev, harmonika, Keith Richards: gitara, spev, Ron Wood: gitara, Charlie Watts: bicie. Niekto na ulici sa ma pýta : "Beatles alebo Rolling Stones?" Jednoznačne odpovedám : ROLLING STONES !!! ..." FlyBoy by ČSFD

Dokumentární film "Shine A Light" je pohled režiséra Martina Scorseseho na největší rock'n'rollovou kapelu, na legendární Rolling Stones, kteří jsou spolu přes 45 let a stále fungují. Scorsese sestavil velice silný režijní tým z osob, z nichž mnoho obdrželo Oscary za svoji práci, a natáčel Stouny v Beacon Theater v New Yorku po dobu dvou dní, aby zachytil jejich syrovou sílu a přinesl divákům tento filmově/hudební zážitek. (Vampireman)


Žádné komentáře:

Okomentovat