Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.11.2011 * STV1 * 20,05 * dráma - PRÍBEH Z BRONXU

"... Bravurní mafiánské drama, které se ubírá velmi netradiční, za to zajímavější cestou. Prostředí Bronxu sedmdesátých let je vykresleno perfektně, stejně jako charaktery všech postav. Chazz Palminteri, jakožto "bůh" Bronxu, hraje s velkou jistotou a přesně do své role zapadl. O tom, že Robert De Niro je skvělý herec ví jistě každý, ale to že je i výborný režisér nám dokázal hned při svém režijním debutu. Ještě bych vyzdvichl miniroličku pro Joe Pesciho, který je právem považován za jednoho z nejlepších vedlejších herců všech dob. I když Příběh z Bronxu není známý jako Kmotr či Mafiáni, tak rozhodně mohu všem jen doporučit, neboť se jedná o prvotřídní mafiánské drama................" Boss321 by ČSFD

Calogero vyrastá v drsnom prostredí newyorského Bronxu a je fascinovaný vzrušujúcim a zdanlivo sporiadaným svetom miestnej mafie. Jeho otec Lorenzo (Robert De Niro) chce však zo svojho syna vychovať slušného a poctivého človeka a jeho náklonosť k mafii, zvlášť k jej šéfovi Sonnymu (Chazz Palminteri), sa mu nepáči. Calogero sa tak ocitá medzi dvomi rozdielnymi mužmi... Režijný debut herca Roberta De Nira. (Derek)

Žádné komentáře:

Okomentovat