Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

20.4.2011 * Film+ * 20,45 * dráma * PRÍBEH Z BRONXU



Calogero vyrastá v drsnom prostredí newyorského Bronxu a je fascinovaný vzrušujúcim a zdanlivo sporiadaným svetom miestnej mafie. Jeho otec Lorenzo (Robert De Niro) chce však zo svojho syna vychovať slušného a poctivého človeka a jeho náklonosť k mafii, zvlášť k jej šéfovi Sonnymu (Chazz Palminteri), sa mu nepáči. Calogero sa tak ocitá medzi dvomi rozdielnymi mužmi... Režijný debut herca Roberta De Nira. (Derek)



"...Má pravdu váš otec nebo člověk, který vám dluží svůj život? Pár let mapující příběh o životě jednoho chlapce a jeho rodiny v Bronxu. Výborný výkon všech herců a hlavně Roberta de Nira. Krásná dobová hudba dotváří skvělý hudební podklad filmu. Opravdu hezký film, který vás nakonec dostane a nechá ve vás něco ze sebe. Nebo také to pro vás bude jen příjemná podívaná, která po 2 hodinách skončí a vy si na ni už nevzpomenete. PS: na první režijní počin De Nira opravdu výkon hodný uznání...." Djkoma by ČSFD






Žádné komentáře:

Okomentovat