Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.4.2011 * STV3 * 20,30 * šport - LIGA MAJSTROV - REAL MADRID - FC BARCELONA

Stredajší večer patrí ďalšiemu pokračovaniu futbalového španielskeho sviatku v podaní dvoch najúspešnejších klubov z Pyrenejského polostrova RealMadrid a FC Barcelona. Na San Bernabéu je na programe prvé semifinále Ligy majstrov 2010/2011, pričom títo dvaja rivali sa stretnú už tretíkrát v priebehu dvanástich dní. 
Šestnásteho apríla sa v rámci domácej najvyššej súťaže zrodila v Madride remíza 1:1, o štyri dni neskôr potom vo finále Copa del Rey uspel Real (1:0 po predĺžení).
V obrane domáceho mužstva bude pre kartový trest s určitosťou chýbať Ricardo Carvalho. Zastúpi ho pravý obranca Sergio Ramos, na ktorého poste sa predstaví Álvaro Arbeloa. O niečo väčšie problémy so zložením defenzívy má kouč hostí, ktorý nemá k dispozícii ani jedného z trojice ľavých bekov Éric Abidal, Adriano Correia a Maxwell. 
Na túto stranu obrany sa pravdepodobne presunie kapitán Carles Puyol a stopérsku pozíciu opäť zaujme Argentínčan Javier Mascherano. Trénerovi Realu bude okrem Carvalha chýbať z tradičnej základnej zostavy ešte zranený nemecký reprezentant Sami Khedira, namiesto neho by mal šancu dostať Lassana Diarra.

Žádné komentáře:

Okomentovat