Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.4.2011 * STV3 * 20,15 * šport - ČESKO - LOTYŠSKO


Každopádně útočná síla českého týmu je velká. Tedy určitě podle jmen. „Síla v našem týmu určitě je. Jména jsou výborná, ale to nezaručuje úspěch. Hlavní je, aby nebyla v týmu panika. Máme výborný mančaft, ale tohle musíme potvrdit v zápasech,“ upozornil kapitán mistrů světa Tomáš Rolinek, který povede výběr, který má v tuto chvíli na seznamu deset hráčů z NHL.

Jak ale tým v sobotu nastoupí, se ještě nedozvíte. Je čas. Proti Lotyšsku mistři světa začínají ve 20:15. „Počkal bych, protože oni možná nebudou první zápas vůbec hrát," upřesil k novým posilám Hadamczik. 
"Říkat dopředu, že budou hrát tam a pak místo nich nastoupí jiný hráč, by nebylo z psychologického hlediska dobré. Ten hráč tady musí fyzicky být a pak ho zařadíte, kam uznáme za vhodné,“ prozradil trenér, který chce do premiéry na Slovensku nasadit čtyři útoky a šest obránců. „Záleží, jak to trenér složí, hráči musí znát svoji roli v týmu, aby nebyli uražení, že třeba hrají více či méně,“ dodal Rolinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat