Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

22.4.2011 * HBO * 22,00 * scifi * SYMPTOM PANDORUM


"... Pro mě je to jeden z nejlepších sci-fi hororů co je k vidění. Od začátku až do konce jsem měl příjemně zvýšený tep. K dobru také lze přičíst to, že o ději snad ani nelze nic napsat, protože všecho by byl spolier. Určitě doporučuji se na film dívat bez znalosti děje. Je to přesně ten typ filmu, kterému by vyšší rozpočet pouze uškodil. Takhle je zde vše, tak jak má být ..." kinej by ČSFD



Když se dva muži probudí z hlubokého spánku uprostřed vesmíru, zjišťují, že si nepamatují kdo jsou ani kam směřují. Co je ovšem ještě horší než ztráta paměti, je přítomnost vražedných bojovníků, kteří nehodlají nechat nikoho na živu, na palubě vesmírné lodi. Ve sci-fi thrilleru hrají Dennis Quaid a Ben Foster.




Ocitáme se na zdánlivě opuštěné palubě vesmírné lodi. Dva členové posádky se právě probouzejí z hlubokého umělého spánku a s hrůzou zjišťují, že trpí podivnou ztrátou paměti. Nemají nejmenší ponětí, kdo jsou a co na palubě vesmírné lodi vůbec dělají. Jediným zvukem je skličující rachot a skřípot ozývající se z centra lodi. Jediný způsob, jak se dostat ven z jejich cely, je úzký a tmavý světlík. Corporal Bower (Ben Foster), mladší z dvojice astronautů, vleze dovnitř, zatímco druhý, Lt. Payton (Dennis Quaid), zůstává a snaží se navázat rádiové spojení. Bower proniká hlouběji a hlouběji do centra lodi a odhaluje děsivou realitu. Astronauti si brzy uvědomí, že oproti původnímu zdání nejsou jedinými pozůstalými na kosmické lodi a rozmotávají její šokující a strašlivé tajemství. Přežití lidstva záleží jen na nich. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)



http://www.csfd.cz/film/242106-symptom-pandorum/strana-1/podle-rating/

Žádné komentáře:

Okomentovat