Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.12.2012 * JOJ * 23,30 * sci-fi - DEŇ NEZÁVISLOSTI

"... Emmerichův vrchol, který nejen nastartoval famózní kariéru WIlla Smithe, ale také předvedl světu film nabitý skvělou akcí, efekty a postavami. Den nezávislosti je synonymem sci-fi akčního filmu druhé poloviny 90sátých let. Vždyť skvělá akci napomáhá i slušný příběh a celé se to perfektně i díky dobrému hudebnímu doprovodu spojuje do něčeho většího a lepšího než "další variace na Válku světů". To nemluvím o efektech, které jsou viditelně jiné než digitální a působí realisticky a příjemně. vše je velké a vše velkém také vybuchuje. Den nezávislosti ocenili diváci, ale jak se na to koukám, na čsfd je asi nějaká hromada nudných intelektuálů, které nedokáže pobavit Smith ani Goldblum ať říkají Hups nebo kouří své doutníky vítězství. Smutná ukázka hodnocením podceňovaného snímku, který nemá mezi akčními sci-fi snímky příliš konkurence. Poprvé jsem Den nezávislosti viděl, když jsem byl opravdu dost malý ani ne desetiletý, a scény i příběh na mě měli obrovský dopad (sakra, jak já se bál u pitvy mimozemšťana a široko daleko nikdo nebyl :(( ). "Já nejsem Žid" "To nevadí, nikdo není dokonalý" ..." Djkoma na ČSFD

K Zemi sa blíži niečo veľmi veľké. Niečo, čo má v pláne urobiť z našej planéty a života na nej pojem minulosti. Nespočetné množstvo 25 kilometrových lietajúcich tanierov sa rozmiestnilo nad hlavnými mestami sveta a deň D sa blíži. A tak sa musia ľudia sveta spojiť, aby sa pred neodvratným začiatkom konca svojej existencie ochránili. Americký prezident (Bill Pullman), vojak Steven (Will Smith) a televízny technik David (Jeff Goldblum) sadajú do stíhačiek a spolu s armádou ďalších bojových letiek sa strmhlav púšťajú do boja s presilou... (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/2572-den-nezavislosti/

Žádné komentáře:

Okomentovat