Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.12.2012 * STV1 * 23,55 * historický - TRAJA MUŠKETIERI: POMSTVA MILADY DE WINTER

"... Ještě lepší zakončení nejlepší verze slavného románu. Napínavé, zábavné, intriky, lsti, pasti. Jeden by si myslel, že sleduje pletichaření českých politiků. Byť jsem viděl poněkolikáté, tak opět ta mrcha Mylady propíchla půvabnou Constance! Pravda, řešení nejelegantnější - v knize ji otráví nápojem, v jednom z pozdějších zfilmování ji ( Fay Dunaway) uškrtí korály, což považuji za krajně nevkusné a trapné, i když Fay je kočka. Mylady je smyslná a proradná, jak zákon káže, a proto ji trest nemine. O proti knize, kde krásná hlavička letí dolů na ostrůvku obklopeném tichou vodou, je pouze probodena ( asi oko za oko). Nu a d´Artagnan jako správný sukničkář příliš netruchlí, vždyť Francie má krásných žen na rozdávání. ..." darkrobyk na ČSFD

Mladý šlechtic d'Artagnan opustil rodné Gaskoňsko, aby se v Paříži pokusil vstoupit do sboru královských mušketýrů, sloužících králi Ludvíku XIII. Už cestou se však střetne v souboji s neznámým šlechticem, který by ho porazil, kdyby nezasáhl vychytralý Planchet, jehož pak vděčný d'Artagnan přijme do svých služeb. Když pak v Paříži opět pronásleduje neznámého šlechtice, dostane se postupně do sporu se třemi mušketýry Athosem, Porthosem a Aramisem, kteří ho postupně vyzývají k souboji... (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/37695-tri-musketyri-pomsta-milady-de-winter/

Žádné komentáře:

Okomentovat