Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.12.2012 * HBO * 20,00 * akčný - MISSION IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL

"... Je strašne zaujímavé porovnať si, ako sa Brad Bird a Andrew Stanton, dvaja vychytení pixarovskí režiséri, popasovali so svojimi hranými debutmi. Totiž zatiaľ čo Stanton sa už od prvého záberu Johna Cartera ocitol bezradný v úplnej riti, Bird drží svoj film pevne v rukách a nepustí ho až do záverečných titulkov. Vo štvrtej Nemožnej misii funguje všetko - od perfektnej, adrenalínom a napätím priam nacucanej akcie, cez vtip až po emócie. Bird je pán režisér. ..." Macejko na ČSFD

Špionážní agentura IMF má obrovský problém. Právě když její eso, Ethan Hunt (Tom Cruise), provádělo tajnou operaci v Moskvě, spáchal kdosi úspěšný bombový útok na Kreml. Ruští představitelé jsou rozezlení na nejvyšší míru a mluví dokonce o válečném aktu. A protože se všechny nitky sbíhají právě u IMF, americký prezident dá pro jistotu od agentury oficiálně ruce pryč vyhlášením „Ghost Protocolu“, čímž ji odřízne od zdrojů, zázemí, podpory a z jejích členů udělá lidi na odstřel. To rozhodně není přehánění, krátce po tomto byrokratickém úderu umírá násilnou smrtí její oficiální šéf (Tom Wilkinson). Ethan Hunt se proto pokusí o nemožné. Společně s trojicí věrných a odhodlaných kolegů (Simon Pegg, Paula Patton a Jeremy Renner) se pokusí najít pachatele útoku a smýt tak ze sebe veškerou vinu. Jak bylo řečeno už v úvodu, tahle mise bude skutečně nesplnitelná. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/245639-mission-impossible-ghost-protocol/


Žádné komentáře:

Okomentovat