Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

29.12.2012 * Prima Family * 22,00 * akčný - ŠANGHAJSKÍ RYTIERI

"... Toto je nielen najlepší hollywoodsky Jackie Chan (to úplne jednoznačne), ale u mňa i najlepší Jackie Chan vôbec. Jasné, z hľadiska bojovej choreografie sú lepšie napríklad Božská relikvia 2 alebo ktorákoľvek Police Story, ale pokiaľ ide o zábavnosť aj v nebojových scénach, Rytieri v Jackieho filmografii jasne vedú. To množstvo gagov, ktoré tu je (veľkú zásluhu má na tom výborný Wilson), to sa proste len tak nevidí. "Bloody tourists!!!" ..." Cervenak na ČSFD

Poté, co v komedii Tenkrát na východě zkrotili Divoký západ, jsou Chon Wang (Jackie Chan) a Roy OBannon (Owen Wilson) zpět v akci. Tentokrát si vyřizují účty v prostředí civilizovaného Londýna. Když se Wangův odloučený otec stane obětí záhadné vraždy, vydávají se Wang a Roy v jeho stopách do Anglie s vidinou spravedlivé odplaty. Wangova sestra Lin (Fann Wong) má stejný nápad a při svém pátrání odhalí celosvětovou konspiraci, která má vyústit ve vyvraždění celé královské rodiny - téměř nikdo jí však nevěří. Wang, který musí pomstít svého otce a zároveň udržovat romanticky založeného Roye co nejdále od své atraktivní sestry, zatím s pomocí ochotného inspektora Scotland Yardu (Thomas Fischer) a desetiletého pouličního dareby (Aaron Johnson) obrací život ve viktoriánské Anglii naruby. Na dvojici hrdinů čeká v Británii spousta humorných eskapád a bláznivých dobrodružství. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/2388-rytiri-ze-sanghaje/

Žádné komentáře:

Okomentovat