Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

26.12.2011 * JOJ * 22,45 * akčný - MIAMI VICE


"... Tak osobní, jak jen film může být. Jeden z vrcholů letošního roku. Mann je skutečně absolutní jednička. Jestli jde někdo na tento snímek s pocitem, že uvidí další pekelně akční jízdu, bude zklamán. Máme tu lásku, drsné poldy, drogy, peníze, osvětlená velkoměsta, krásné ženy, jedinečnou kameru, silnou poetiku, rychlá auta, drsná slova, brutální chvaty, nemilosrdné drogové krále, citlivě oduševnělou romantiku a někde v zadních příčkách se možná najde nějaká ta akce, která zde v žádném případě nehraje prim a to je dost možná to hlavní, co většinu diváků odradí. ..." Kaka na ČSFD

Detektiv Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) je zdvořilý a netečný elegán žijící s počítačovou analytičkou Trudy Joplin (Naomie Harris) na jižní Floridě. Inkognito pracuje na odhalení bandy pašeráků drog a vrahů. Jeho kolega detektiv James 'Sonny' Crockett (Colin Farrell) je jeho pravým opakem – záletník a švihák, to ale jen do doby, než potká Isabellu (Gong Li), čínskokubánskou manželku obchodníka se zbraněmi a drogami Arcángela de Jesús Montoyi (Luis Tosar). Hra na ostří nože se pro oba policisty stává každodenním životem a není než otázkou času, kdy je zločinci odhalí a odstřelí... (monolog)

Žádné komentáře:

Okomentovat