Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

23.12.2012 * ČT1 * 21,35 * rozprávky - CHARLIE A TOVÁREŇ NA ČOKOLÁDU

"... Čokoládová fantázia za hranicami fantázie, či už detskej alebo dospeláckej. Na začiatku mi behal mráz po chrbte. Rozprávkové výmysly miešané s futuristickými, pán Dahl mal skvelú hlavu a Tim Burton má zase talent na skvelú atmosféru. Pozerá sa to veľmi príjemne, osudy záporných hrdinov prinášajú zadosťučinenie a človek dostáva strašnú chuť na čokoládu - a ak ste ešte neprišli o ten kúsok dieťaťa v sebe, určite si počas filmu predstavíte, aké by to bolo, keby taká extra dobrá čokoláda pána Wonky skutočne existovala a mohli sme ju ochutnať. ..." Rex Mundi na ČSFD

Charlie Bucket je malý chlapec, pochádzajúci z celkom zbedačenej rodiny, býva na okraji mesta hneď vedľa obrovskej továrne na čokoládu. Charlie miluje čokoládu, aj keď dostáva čokoládový bombón len raz do roka. Jedného dňa však vyhrá aj s ďalšími štyrmi deťmi cestu po fantastickej čokoládovej továrni, ktorú vlastní excentrický Willy Wonka a jeho nemenej zaujímaví zamestnanci. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/135983-karlik-a-tovarna-na-cokoladu/

Žádné komentáře:

Okomentovat