Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

25.12.2012 * JOJ plus * 21,45 * akčný - DYCH ŽIVOTA


"... WOW! Tak tomu sa hovorí pekelný prerod série. Úžasný Dalton, perfektný dej, napätie, tempo, sexy Bondgirl, Aston Martin, Blava, Afganistan, KGB, syntetizátorový soundtrack, A-ha ... proste všetko, jedna z najlepších Bondoviek vôbec, Dalton mal prísť už skôr. Bondovky s Rogerom Mooreom si v priebehu prvých troch-štyroch dielov vytvorili vlastný štýl a trademarky, o to horší bol ich koniec, keď sa v tom utápali. Tie isté hlášky, tie isté akčné scény, tie isté motívy, ten istý dej, len s malými obmenami. Príchod Daltona nielen že omladil Jamesa Bonda, ale dal mu aj vynovenú tvár - hlavne skvelý mix akurátneho množstva humoru, romantiky a akcie. ..." JohnnyD na ČSFD

KGB má nový ďábelský plán: Série atentátů se podle něj stává osudnou pro agenty nepřátelských tajných služeb. Jméno Jamese Bonda v tomto seznamu smrti nechybí. Agent 007 však zařídí v Bratislavě útěk generála KGB Koskova, který ve skutečnosti pracuje pro britskou tajnou službu. Koskov obviní z úkladů svého protivníka Puškina, ale vzápětí je unesen sovětskými agenty. Bond se nyní musí Puškina zbavit a Koskova zachránit. Timothy Dalton je James Bond osmdesátých let. Nové příběhy Agenta 007 díky němu získaly tempo akčních filmů. Bratislavu musel za totality natočit John Glen především ve Vídni. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/15696-dech-zivota/

Žádné komentáře:

Okomentovat